Arašídový cheesecake
ARAŠÍDOVÝ CHEESECAKE
Ingredience:
Korpus:
30 g Fit-day Smoothie banán-čokoláda
20 g kakaa
100 g ovesné mouky
40 g kokosového oleje
1 vejce
1 lžíce medu
Náplň:
200 g tvarohu
3 kapky vanilkového extraktu
20 g kokosu
140 g řeckého bílého jogurtu
2 lžíce agávového sirupu
+ arašídové máslo a arašídy na vršek cheesecaku
Postup:
Troubu si předehřejeme na 170°C. V míse si smícháme protein, kakao, ovesnou mouku, rozehřátý kokosový olej, vejce a med. Připravíme si dortovou formu a vyložíme si ji pečícím papírem. Směs dáme do formy a necháme péct 10-15 minut.
V čase pečení si nachystáme náplň. Tvaroh si vyšleháme spolu s jogurtem do hladkého krému. Postupně přidáváme kokos, agávový sirup a vanilkový extrakt. Korpus necháme vychladnout a potřeme ho připravenou náplní. Na vršek cheesecaku přidáme arašídové máslo a kousky arašídů a dáme ho do lednice na 2 hodiny. Ztuhlý cheesecake jen nakrájíme a můžeme podávat.