RAW čokoládové kostky s pistáciemi a goji
RAW ČOKOLÁDOVÉ KOSTKY S PISTÁCIEMI A GOJI
Ingredience:
200 g kvalitní hořké čokolády
30 g kokosového oleje
20 g goji
20 g pistácií
15 g slunečnicových semínek
15 g konopných semínek
4 lžíce řeckého bílého jogurtu
Postup:
Jako první si připravíme vodní lázeň. Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu s kokosovým olejem. Do ještě tekuté čokolády vmícháme řecký jogurt, protein, goji, pistácie a semínka. Pokud nám čokoláda tuhne moc rychle, musíme ji znovu rozehřát.
Nachystáme si malý plech nebo nízkou formu, do které budeme chtít čokoládu nalít. Pokud nemáme silikonovou formu, vyložíme si ji pečícím papírem nebo potravinářskou fólií, abychom mohli hotový dezert lehce vyklopit.
Čokoládovou směs nalijeme do připravené formy a dáme ztuhnout do lednice. Dezert necháme ztuhnout v lednici ideálně přes noc. Hotový ztuhlý dezert můžeme podávat politý exta čokoládou.